KOOKLESSEN BIJ ANNA EN FRANS

We geven kookcursussen bij ons thuis, dus midden in de natuur, in een trullo die we zoveel mogelijk in zijn originele staat hebben gelaten en die we geheel hebben ingericht als keuken. De lessen bestaan uit het gezamenlijk koken gedurende ongeveer drie uur, waarna we vervolgens het product van onze samenwerking opeten. Je kunt ons laten beslissen wat er gekookt gaat worden maar je kunt ook een verzoek indienen. Zowel koken voor de lunch of voor de avondmaaltijd is mogelijk.

De maaltijden zijn inclusief wijn, nagerecht, koffie en likeur. De cursussen worden gegeven in het Nederlands, in het Engels, in het Italiaans of in een combinatie van de drie.

Wat vonden we het geweldig om bij jullie te mogen leren koken; de fantastische plek, de kennis, de liefde voor het eten en de humor. Het klopte.

– Voorjaar 2019

Er is volgens ons geen betere plek dan in jullie trullo om typische gerechten uit Puglia te leren koken, en natuurlijk op te eten. Dank voor de gezellige en leerzame avond!

– Voorjaar 2019

Een leerzame workshop waarin we zelf onze wensen konden aangeven met wat we wilden leren. De producten die we gebruikten waren allemaal vers en de gerechten waren makkelijk te volgen en te maken, hierin konden we ook echt zelf aan de slag. Heel leuk en leerzaam!

– Voorjaar 2019

Het begon gelijk goed met de eigengemaakte cantuccini en de huisgemaakte wijn, heerlijk! In de keuken leerde je ons verschillende gerechten te maken, makkelijk en zonder al teveel gedoe zodat we het thuis ook gemakkelijk na kunnen maken.

-Voorjaar 2019

Meld je aan

Profiteer nu van een promotie aanbieding: de prijs voor een kookles plus maaltijd bedraagt slechts 65 euro per persoon! Bij reservering vragen we een kleine aanbetaling.