KOOKLESSEN BIJ ANNA EN FRANS

We geven kookcursussen bij ons thuis, dus midden in de natuur, in een trullo die we zoveel mogelijk in zijn originele staat hebben gelaten en die we geheel hebben ingericht als keuken. De gerechten worden gemaakt met zo veel mogelijk zelf gemaakte producten, waaronder groenten uit onze moestuin. We bevinden ons halverwege Ceglie Messapica en Martina Franca. De lessen bestaan uit het gezamenlijk koken gedurende ongeveer drie uur, waarna we vervolgens het product van onze samenwerking opeten. Je kunt ons laten beslissen wat er gekookt gaat worden maar je kunt ook een verzoek indienen. Zowel koken voor de lunch of voor de avondmaaltijd is mogelijk. Het minimum aantal deelnemers is 2.

De maaltijden zijn inclusief wijn, nagerecht, koffie en likeur. De cursussen worden gegeven in het Nederlands, in het Engels, in het Italiaans of in een combinatie van de drie. Kijk ook even op onze Facebook pagina

Er is volgens ons geen betere plek dan in jullie trullo om typische gerechten uit Puglia te leren koken, en natuurlijk op te eten. Het begon gelijk goed met de eigengemaakte cantuccini en de huisgemaakte wijn, heerlijk! In de keuken leerde je ons verschillende gerechten te maken, makkelijk en zonder al teveel gedoe zodat we het thuis ook gemakkelijk na kunnen maken. Tussendoor hoorden we veel aan van jouw kennis over de afkomst en de mogelijkheden wat je met alle ingrediƫnten kunt doen en maken. Dank voor de gezellige en leerzame avond!

Jolien

Thank you for opening your home to us and introducing us to some wonderful Italian foods. We loved seeing the wild herbs, tasting your house wine, and working with you in the kitchen to make a fantastic meal. Sharing the food with such good company was delicious. We cannot imagine a better way to spend the day! We plan to try it all again in our own kitchen, though it may be impossible to find such excellent ingredients.

Darcie & David

We hebben genoten van de kookworkshop in de authentieke trullo bij Anna en Frans! Met de nodige hulp en onder het genot van een lokaal wijntje hebben we superlekkere dingen bereid, o.a.: artisjok en bloemkool in een beslagje, handgemaakte tagliatelle met paddenstoelen, gesmoorde cichorei en een puree van tuinbonen en aardappelen, en als afsluiter een heerlijke dolci met trullogemaakte likeurtjes. Leuke ervaring!

Daphne & Martijn

Een leerzame workshop waarin we zelf onze wensen konden aangeven met wat we wilden leren. De producten die we gebruikten waren allemaal vers en de gerechten waren makkelijk te volgen en te maken, hierin konden we ook echt zelf aan de slag. Heel leuk en leerzaam!

Anusha

Wat vonden we het geweldig om bij jullie te mogen leren koken; de fantastische plek, de kennis, de liefde voor het eten en de humor. Het klopte.

Monique

De hartelijkheid en openheid van Frans en Anna…die prachtige plek ..in zo’n magische trullo…met centrale plek voor fornuis… plaatselijke lekkernijen…olie, wijn, likeur….alles zelf maken… en met ons delen.. veel geleerd van al die passie voor het pure Italiaanse eten …

Karin Croonen

“Er is geen betere plek dan in jullie trullo om typische gerechten uit Puglia te leren koken…”

“Met de nodige hulp en onder het genot van een lokaal wijntje hebben we superlekkere dingen bereid…”

“Heel leuk en leerzaam…”

“De liefde voor het eten en de humor…”

“We cannot imagine a better way to spend the day…”

Meld je aan

De prijs voor een kookles plus maaltijd bedraagt slechts 90 euro per persoon! Bij reservering vragen we een kleine aanbetaling.

3 + 4 =